5 Tips om geweldige trouwfoto’s te krijgen!

Lees hier mijn 5 tips om geweldige trouwfoto's te krijgen!

Wanneer je gaat trouwen, wil je natuurlijk wel dat je een beetje fatsoenlijk op de foto staat. Maar hoe doe je dat nou? Lees deze tips om je op weg te helpen!

Sanna en Pim1.  Voorkom dat je gezicht recht op de foto staat. Ook al heb je het lijf als Doutzen Kroes, deze hoek heeft de neiging je niet vleiend op de foto te zetten.

Liza en Jay2. Als je hebt gekozen voor een kortere of nauwsluitende jurk, probeer dan met één knie te ontspannen en één been gestrekt wanneer je wordt gefotografeerd. Het is een zelfverzekerde houding die helpt om je benen te verlengen.

Fleur en Teun3.  Poseren met je handen op je heupen is een instant manier om je armen slanker te maken. Een subtielere optie is om je armen enigszins naar de zijkanten te houden.

Nhu en Peter4.  Met veel mensen om je heen en de hoeveelheid foto’s die genomen kunnen worden, kun je een (lange) tijd aan de gang zijn. Wanneer je voelt dat je glimlach verstijfd, neem dan een moment om je gezicht te ontspannen en te resetten.

Nicole en Berrie5. Maak een loveshoot met elkaarNaast dat een loveshoot ontzettend romantisch is, heeft het nog meer voordelen:

  • Het is de ideale manier om de fotograaf alvast te leren kennen
  • Jullie ervaren hoe het is om voor de camera te staan
  • De foto’s kunnen jullie gebruiken voor de uitnodigingen

Met deze tips in je achterhoofd, is het belangrijk dat je vooral ontspannen en jezelf bent. Je moet genieten van deze dag! Daarnaast zorg ik altijd tijdens de fotoshoot voor een ontspannen sfeer, dat dan weer resulteert in onvergetelijke foto’s!

Reacties

reacties