Didar en Gherben trouwen in Dordrecht

Didar en Gherben trouwen in Dordrecht

Trouwen in Dordrecht: Een echte Sparkling WinterWedding with a touch of vintage!

Wauw wat was het een prachtige winterdag! 28 november gaven Didar en Gherben elkaar het JA-woord. En wat was het mooie en bijzondere dag in Dordrecht. Ik mocht als bruidsfotograaf de gehele dag genieten van het verliefde stel.

De dag begon bij één van de getuige, waar de vriendinnen verzamelden voor de haarstyling en visagie. De dames werden mooi opgemaakt, waarna de bruid in haar jurk werd gehezen, voordat Gherben de bruid kwam ophalen. De bruid werd geheel in stijl opgehaald in een old school Volkswagenbusje, waarna we het mooie Dordrecht gingen ontdekken voor de fotoshoot.

De eerste locatie voor de fotoshoot was het prachtige Villa Augustus in Dordrecht. Wat hadden we een geluk met het weer, door het zonnetje leek het wel een prachtige lentedag! Dat zie je dan ook terug op de foto’s. Het bruidspaar genoot zichtbaar. De tweede locatie was het Dordts Patriciërshuis, helemaal in stijl voor het vintage thema!

Vervolgens werd de bruid volgens Turkse traditie door de bruidegom opgehaald bij het ouderlijk huis. Het geheel werd begeleidt door de Turkse trommel en fluit. Wat een beleving!

Daarna gingen we snel door naar de ceremonie in het prachtige stadhuis van Dordrecht. Na het Ja-woord was het tijd voor de familiefoto’s en werd er aansluitend in de Raedtskelder geproost en was het tijd voor taart.

Nadat Didar en Gherben in de echt waren verbonden was het tijd om het feestje op te zoeken. Ik heb werkelijk mijn ogen uitgekeken. Een prachtige zaal en iedereen zag er zo mooi uit. Een Turkse band met traditionele muziek werd afgewisseld met hippe vibes door de DJ. Echt een feestje om mee te mogen maken.

Ik wens Didar en Gherben heel veel geluk samen!

Rob als bruidsfotograaf? Zeker doen! Wij hebben Rob ervaren als een zeer professionele fotograaf die je goed op je gemak kan laten voelen. Een groot gedeelte van de dag merk je niet eens dat hij er is. En toch weet hij de mooiste momenten te pakken. We zijn heel blij dat hij een onderdeel is geweest van onze prachtige dag en zeker ook met het resultaat! Heel erg bedankt Rob!

-Didar en Gherben

Reacties

reacties