Keshia en Sebas trouwen in Tilburg

Keshia en Sebas trouwen in Tilburg

Trouwen in Tilburg:

Altijd gezellig in het zuiden vol zon!

 

Jammer dat die zon alleen op 14 september wat minder aanwezig was. Gelukkig was dat voor Keshia en Sebas totaal geen reden om het een minder mooie dag te laten worden. En wat was het mooie en bijzondere dag in Tilburg. Ik mocht als trouwfotograaf een thuiswedstrijd spelen en hen de hele dag vergezellen om de trouwfoto’s te schieten!

De dag begon bij de bruid, die al lekker in de make-up zat toen ik bij haar ouderlijk huis aankwam. Vader had buienradar.nl aanstaan zodat eventueel op het ergste kon worden voorbereid. Van te voren had ik daarom al aangekondigd om het weer in ons voordeel te gebruiken en ervoor te zorgen dat kaplaarzen in de aanslag konden worden genomen.

Voordat de bruidegom op pad ging om de bruid op te halen bij haar ouderlijk huis, ging ik vast naar de bruidegom om te zien wat hij allemaal aan het uitspoken was. Hij was al netjes aangekleed toen ik daar aankwam. Een paar laatste finishing touches werden hier en daar nog door ‘ons mam’ aangebracht en klaar was Sebas. Sebas liet zich ophalen door de vader van Keshia in een klassieke Amerikaanse auto en reden terug naar het ouderlijk huis van Keshia.Eenmaal daar aangekomen zag Sebas daar zijn aanstaande voor het eerst. Wat een prachtig moment was dat zeg!

Daarna was het foto-tijd! We gingen met het bruidspaar + aanhang naar de Loonse en Drunense Duinen om daar, zoals eerder gezegd, het weer in ons voordeel te gebruiken. Dus hop, kaplaarzen aan en gaan! Zo hebben we een mooie foto kunnen maken in een plas water en zorgden we meteen dat de goede schoenen niet vies werden!

Daarna vervolgde de weg naar Berkel-Enschot om daar in Boerderij Denissen het “ja-woord”  aan elkaar te geven. Het bruidspaar werd buiten opgewacht door alle vrienden en familie die Sebas, maar vooral Keshia, onder luid applaus binnen leidde. De plechtigheid werd door een ferme klap met de hamer door de ambtenaar van de burgerlijke stand bezegeld en was het tijd voor: TAART!

Nadat het bruidspaar een lekker taartje had gegeten en vervolgens lekker had gedineerd was het tijd voor FEEST! Nadat de spectaculaire openingsdans, die geheel gechoreografeerd was door beide, erop zat barste het feest pas écht los en kunnen Keshia en Sebas terugkijken op een prachtige dag met enorm veel mooie, bijzondere momenten.

Ik wens Keshia en Sebas heel veel geluk samen!

Niet iedereen vindt het makkelijk om voor de camera te moeten staan en te poseren. Rob zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en maakt de situatie zodanig luchtig zodat hij mooie spontane foto's kan maken. Hij heeft voor prachtige plaatjes gezorgd op onze bruiloft en wist de meest speciale momenten vast te leggen.

- Keshia en Sebas

Reacties

reacties