Laura en Matthijs trouwen in Tilburg

Laura en Matthijs trouwen in Tilburg

Trouwen in Tilburg: Twee gezellige mensen met een nóg gezelliger feest!

19 september gaven Laura en Matthijs elkaar het JA-woord. En wat was het mooie en bijzondere dag in Tilburg. Ik speelde als bruidsfotograaf een thuiswedstrijd die hen mocht voorzien van de trouwfoto’s.

De dag begon bij de bruidegom, die zichzelf al aan het voorzien was van zijn bruidspak. Ik kon dus meteen aan de slag! Even later kwamen er andere gezinsleden, waaronder zijn vader met een enorm gave oldtimer die zou dienen als trouwauto.

Voordat de bruidegom op pad ging om de bruid op te halen bij haar ouderlijk huis, ging ik vast daar naartoe. Dit gaf mij mooi de gelegenheid om de bruid als eerste te zien (alleen maar voordelen om als bruidsfotograaf te werken) en de laatste voorbereidingen daar vast te leggen.

Nadat Matthijs de oldtimer had ingeparkeerd, belde hij aan om ‘zijn’ bruid op te halen. Daar werd hij begroet door de vader van Laura en een emotionele ontmoeting volgde. Alsof dat nog niet genoeg was, stond Laura nog boven te wachten om naar beneden te lopen! Natuurlijk was ook dat een prachtig emotioneel moment toen Matthijs Laura voor het eerst zag. Toen alle traantjes waren afgeveegd, was het tijd om een bodempje te leggen met wat lekkere broodjes voordat we afstruinde naar het gemeentehuis.

De plechtigheid werd door een ferme klap met de hamer door beide vaders bezegeld. Het bruidspaar werd buiten opgewacht door alle vrienden en familie die – in plaats van het gebruikelijke rijst gooien – bellen bliezen! Super leuk!

Alle aanwezigen gingen door naar de eet-locatie. Echter was het voor mij nu tijd om van “fly-on-the-wall” op de regisseursstoel te kruipen. Nu was het tijd voor dé trouwfoto’s. Het weer zat mee en konden daarom de afgesproken locatie bezoeken, namelijk de Loonse en Drunense Duinen! Alles verliep zonder enige moeite en vlekkeloos. De tijd vloog daarom ook voorbij en voordat we er erg in hadden mochten we alweer door naar de eet-locatie!

Nadat het bruidspaar lekker had gegeten was het tijd voor FEEST! Nadat de openingsdans erop zat barste het feest pas écht los en kunnen Laura en Matthijs terugkijken op een prachtige dag met enorm veel mooie, bijzondere momenten.

Ik wens Laura en Matthijs heel veel geluk samen!

Rob is de gehele bruiloft betrokken, denkt mee van begin tot eind. Van de voorbereiding tot het eind van het feest. Al onze dromen m.b.t. de fotoshoot zijn uitgekomen. Van het eerste moment, stadhuis, fotoshoot, taart, echt alles! Een geweldig mooi fotoboek om de herinneringen aan onze mooiste dag nog regelmatig terug te kijken! Zeer betrokken maar niet steeds zichtbaar aanwezig.

Reacties

reacties