Margot en Frans trouwen in Wijchen

Margot en Frans trouwen in Wijchen

Trouwen in september, hoezo herfstweer?

In ieder geval niet op vrijdag 11 september 2015. Wát een prachtige dag was het zeg! De gehele dag heeft de zon zich van haar mooiste kan laten zien. Het gevolg? Prachtige, bijna zomer-achtige trouwfoto’s!

Het bruidspaar gaven elkaar het “ja-woord” in mijn oude woonplaats Wijchen. Voor mij was het om die reden een extra speciale dag om dit te mogen verzorgen, “A trip down Memory Lane” zeg maar.

De dag begon bij het ouderlijk huis van de bruid. Op het moment dat ik binnenstapte, zat Margot al lekker in de makeup. Dochterlief liep nog lekker in haar pyjama rond en vond alles wel prima. Nadat Margot in haar trouwjurk geklommen was, ging ik op reis naar de bruidegom.

Die was op zijn beurt bij zijn ouderlijk huis en was al nagenoeg klaar om te gaan toen ik daar aankwam! Gelukkig heb ik nog verschillende momenten kunnen vastleggen van de voorbereiding. Er hing een hele ontspannen en gemoedelijk sfeer. Dit kwam mede door de getuige, die zelfs nog een eigen theorie erop nahield om nog onder het getuigenschap uit te komen! Gewoon de handtekening niet zetten zoals je hem normaal zou zetten en dan kwam het helemaal in orde! 😉

Toen was het moment daar dat Frans Margot zou gaan ophalen bij haar ouders. Frans werd verwelkomt door dochter Fleur om vervolgens samen te zien hoe Margot van de trap af liep. Een mooie emotionele ontmoeting volgde en ook de “papa’s” en “mama’s” hielden het niet droog.

Daarna was het tijd om de échte trouwfoto’s te gaan maken. Dit hebben we onder andere onder de het viaduct van de A50 bij Niftrik. Hier heb ik vier jaar lang zelf iedere dag onderdoor moeten fietsen onderweg naar school! Ook hebben we nog ‘t Laantje bij de kerk meegepakt en dat heeft werkelijk schitterende trouwfoto’s opgeleverd.

Nadat de foto’s in de pocket waren, was het tijd om het huwelijk officieel te maken in het Kasteel van Wijchen. Een mooie, bijzondere en ook interessante plechtigheid. Er werd namelijk zelfs een klein geschiedenislesje gegeven over hoe het Kasteel van Wijchen is ontstaan; liefde!

De laatste locatie was De Markies. Daar werd een heerlijke maaltijd geserveerd. Toen dat achter de kiezen zat was het tijd voor FEEST! Al met al een geweldig mooie dag met een prachtig bruidspaar!

Ik wens Margot en Frans (en natuurlijk Fleur!) heel veel geluk samen!

11 september, een dag om nooit te vergeten. Wat was deze dag mooi! Wij hebben intens genoten. Rob om jou als fotograaf bij ons te hebben was de kers op de taart! Bij de intake die je aan huis komt doen, klikte het al meteen. We hebben al onze wensen besproken, ook had jij daar al hele leuke ideeën bij. De service, het vertrouwen en gewoon jou als persoon, echt super! Je zit vol leuke ideeën, tips en humor ook voor ons niet heel onbelangrijk! Naderhand hebben wij een prachtig boek laten maken bij jou. Ook daar was de service en persoonlijk contact erg fijn! Rob, jij bent een echte aanrader. Echt top! Op naar ons eerste jubileum, waar jij dan weer zéker bij bent!!

-Margot en Frans

Reacties

reacties