Fleur en Teun trouwen in Tilburg

Fleur en Teun trouwen in Tilburg

Trouwen in Tilburg: April doet wat ie wil...

Maar wat was het een prachtige lentedag! 22 april gaven Fleur en Teun elkaar het JA-woord. Gelukkig werkte het weer volledig mee! Het echtpaar hadden mij als tip verkregen van Keshia en Sebas en zodoende mocht ik als bruidsfotograaf de gehele dag genieten van dit mooie stel!

De dag begon bij het ouderlijk huis van de bruid. Toen ik aankwam, werd Fleur al onder handen genomen door de stylist die al druk bezig was met het bruidskapsel. Niet veel later werd door vaderlief een scheermesje aangegeven en zei Fleur nog heel toepasselijk: “Ik dacht, dit doe ik nog even vóórdat Rob langs komt…”. Gelukkig zijn dit soort echte momentjes juist grappig om vast te leggen 😉

Nadat de bruid volledig in haar jurk stond en make-up en haren volledig waren gedaan, kwam niet veel later Teun aan om ‘zijn’ aanstaande bruid voor het eerst te zien. De vrienden en familie van het toekomstig echtpaar maakte een soort van erehaag op de oprit. En aan het eind van deze erehaag stond ie hoor… haar toekomstige echtgenoot! Met een grote lach op z’n gezicht stond Teun met ietwat gezonde spanning te wachten hoe zijn bruid eruit zou gaan zien. Nadat iedereen in positie stond, kwam daar door de voordeur Fleur aangelopen. De lach van Teun was al groot, maar werd met iedere stap van Fleur richting haar vent nóg groter! Nadat Fleur dichtbij genoeg was gekomen werd ze begroet met een liefdevolle kus en dikke knuffel.

Nadat het toekomstige bruidspaar en de rest van de omgeving weer waren bekomen van dit mooie moment, ging we de trouwfoto’s maken op de populaire locatie Loonse en Drunense Duinen (klik hier voor meer plaatjes in de Loonse en Drunense Duinen). Maar niet voordat we een tussenstop hadden gemaakt bij de Sint Petruskerk in Oisterwijk. Hier namen ze een moment om twee kaarsjes aan te steken. Een mooi gebaar naar hun die ze dierbaar zijn. Eenmaal aangekomen bij de Loonse en Drunense Duinen zijn we met Fleur, Teun en aanhang eropuit gegaan. Waar ik normaal de rest van de dag alles slechts vastleg, nam ik hier het voortouw om het bruidspaar zo te fotograferen zoals ze zijn!

De tijd vloog voorbij en mochten we door naar Dudok in Tilburg. Daar wachtte ik ze al op vanaf het dak van parkeergarage Tivoli, zodat ik hen à la paparazzi stijl kon fotograferen! Ik voelde me net Edwin Smulders. Eenmaal naar beneden gehold was het tijd voor het bruidspaar om JA tegen elkaar te zeggen. Dit werd door toespraken van ouders en het bruidspaar zelf fantastisch aan elkaar gepraat.

Nadat ze beide volmondig JA hadden gezegd op de grote vraag, gingen alle gasten inclusief het kersverse echtpaar naar beneden om een drankje te nuttigen. Ondertussen werd de zaal omgetoverd tot restaurant. Nadat de familiefoto’s waren gemaakt, ik zowat onder het bier zat en het volgend echtpaar door het lot gekozen was, mochten we weer naar boven om te genieten van het diner! Na het diner werd de zaal geprepareerd voor het avondfeest en aten de gasten een heerlijke bruidstaart als desert op de vide van de zaal!

Het feest werd afgesloten met een KNAL feest, nadat deze op een geweldige manier werd geopend door het bruidspaar op een remix van Coldplay’s “A Sky Full Of Stars”! Al met al was het een geweldige dag die weer voorbij is gevlogen. Ik ben erg vereerd en blij dat ik deze mooie dag heb mogen bijwonen als trouwfotograaf!

Ik wens Fleur en Teun heel veel geluk samen!

Reacties

reacties