Rob

Rob

Hoi, mijn naam is Rob! Ik woon in Dordrecht, maar fotografeer door heel Nederland. Wie is nou ‘die fotograaf’? Op deze pagina kom je daar achter.

Fotografie

Fotografie betekent letterlijk: “schrijven met licht”. Mijn passie en enthousiasme heb ik gevonden toen ik voor het eerst een foto had gemaakt met een lange sluitertijd. Toen ik voor het eerst in professionele zin een persoon voor m’n lens had staan wist ik het: “Iedereen verdient een bijzondere foto” en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds mijn motto.

En verder?

Ik vind het leuk om met mijn vrienden af te spreken. Het maakt dan niet echt uit wat we gaan doen. Wanneer we samen zijn is het altijd gezellig en dát is voor mij het belangrijkst. Ik doe een soort van poging om genoeg te bewegen (dat met ups en down lukt). Samen met mijn vrouw Netflix kijken vind ik ook heerlijk. En ik lust géén koffie.

Mag ik ook wat meer over jullie weten?

Nu jullie mij een beetje beter hebben leren kennen, wil ik ook graag weten wie jullie zijn! Wanneer gaan jullie trouwen? Hebben jullie speciale wensen? Waar gaan jullie trouwen? Ik ben erg benieuwd!