Werkwijze

Stijl

Mijn stijl van trouwfotografie is ‘journalistiek’. Het legt in mijn ogen perfect vast hoe jullie dag zich voltrekt. Ik zal dan ook nooit zeggen tijdens het zetten van de handtekening op de trouwakte: “Kijk eens even leuk in de camera!”. De uitdaging zit voor mij veel meer in het vastleggen van de emoties die bij dat moment horen.

 

Overdag zal ik dan ook vooral de “vlieg op de muur zijn”. Dat betekent dat ik er wel ben, maar jullie hier niet tot weinig besef van zullen hebben. Tijdens de fotoshoot zal ik op de stoel van de regisseur zitten en jullie hier en daar kleine aanwijzingen geven.

Didar en Gherben
Laura en Matthijs

Belangrijk

Ben ik beschikbaar op jullie bruiloft? Dat is nu de belangrijkste vraag. Als dat het geval is, wil ik graag met jullie een kennismakingsgesprek inplannen! Wanneer ik jullie bruiloft mag fotograferen, wil ik jullie natuurlijk beter leren kennen. Tijdens gesprek kijken we samen hoe jullie dag eruit komt te zien en wat jullie wensen zijn. Daarnaast neem ik een album mee, zodat jullie kunnen zien hoe een dergelijk album eruit ziet!

 

Loveshoot

Vaak plant een bruidspaar voor de bruiloft een loveshoot. Dit heeft meerdere voordelen:

 

  • Het is de ideale manier om elkaar alvast te leren kennen
  • Jullie ervaren hoe het is om voor de camera te staan
  • De foto’s kunnen jullie gebruiken voor de uitnodigingen

 

We maken de foto’s op een locatie naar keuze. Ik zorg ervoor dat deze foto’s ‘niet geforceerd’ en ‘te geposeerd’ zijn, maar de liefde tussen jullie twee naar voren schuift!

Nicole en Berrie
Fleur en Teun

Tijdens de bruiloft

OMG! De grote dag is aangebroken! Super tof dat ik erbij mag zijn! Tijdens die dag kun je me zien als extra gast. Zoals eerder aangegeven ben ik ‘die vlieg op de muur’. Je zult dus vaak niet eens merken dat ik continue om jullie heen ‘vlieg’.

 

Daarnaast zal ik ook lekker mengelen met jullie andere gasten. Dit zorgt ervoor dat zij mij ook niet zullen zien als ‘de fotograaf’, maar meer als extra gast. Hierdoor kan ik ook spontane momenten van jullie gasten vastleggen, zonder dat ze zich ‘bekeken’ voelen.

Na de bruiloft

Jullie hebben “Ja!” gezegd, de taart is helemaal op en het feest is écht voorbij… Jullie zijn getrouwd! Nu kunnen jullie lekker gaan genieten. Ik daarentegen ga door met werken. Alle foto’s die gemaakt zijn die dag worden één voor één gecontroleerd op kleur en licht. Ook worden oneffenheden bewerkt, zorg ik dat alle foto’s bij elkaar passen en dat het een kloppend verhaal wordt.

 

Dit neemt veel tijd in beslag, maar jullie hebben de foto’s altijd binnen 5 weken thuis. Dan ga ik aan de slag met jullie trouwalbum. Jullie kiezen tussen de 20 en 30 foto’s die jullie sowieso erin willen hebben. De rest doe ik. Wanneer jullie tevreden zijn, bestel ik het album en heb je deze met een week of 4 op jullie adres.

 

Om ervoor te zorgen dat zowel ik als jullie beschermd worden, werk ik met een contract en “Algemene Voorwaarden“.

Liza en Jay

Beschikbaarheid controleren!

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben? Wat tof! Controleer snel of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft.